Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Data del Congrés Professional d'Artesania

Congrés professional d'artesania

El Congrés professional d’Artesania neix amb la voluntat de generar una plataforma de reflexió i debat sobre l’artesania, tal i com estableix el Pla Estratègic d’Artesania impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Un punt de trobada per compartir recursos, eines, valors, experiències, enfortir el sector i fomentar l’intercanvi d’idees i sinergies entre els diferents actors creatius i productius.

Aquesta primera edició del congrés tractarà les temàtiques d’actualitat que permetran al sector actualitzar i reforçar el seu posicionament i la seva projecció professional. Amb aquest objectiu, s’aprofundirà en un dels àmbits amb més dificultats per al sector artesà. En una societat i un mercat altament competitius i canviants, es fa necessària una radiografia de les noves tendències i hàbits, així com dels nous models de negoci que s’obren al sector.

És per això que en el marc del congrés s’analitzaran tots aquests factors i es donaran les pautes per poder mostrar l’artesania com un sector atractiu i competitiu.

Membres del consell

Ponent Sorribas

Joan Gomis

Director general de MISUI
Ponent Bonafonte

Mónica Bonafonte

Directora general del FAD
Ponent Rabal

Victòria Rabal

Directora del Museu Molí Paperer de Capellades.
Ponent Prieto

Jesús-Àngel Prieto

Professor de l’Escola Massana, doctor en Hª de l’Art
Ponent Madrenas

Jan Madrenas

Ceramista
Ponent Gonzalez

Sara González

Secretària de l’A-FAD

Butlletí